Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «هدانا»
2024-05-09@02:09:08 GMT

ضرورت تامین منابع جدید آبی برای کلانشهر تبریز

تاریخ انتشار: ۳۱ فروردین ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۲۹۹۸۸۴۸

ضرورت تامین منابع جدید آبی برای کلانشهر تبریز

به گزارش روز پنجشنبه روابط عمومی این شرکت، علیرضا ایمانلو با اشاره به اینکه آب کلانشهر تبریز از سه منبع ( طرح آبرسانی زرینه رود ، تصفیه خانه آب نهند و چاه ها و قنات های دامنه شمالی سهند ) تامین می‌شود، گفت: با کاهش آب یکی از سه منبع از جمله تصفیه خانه آب نهند، کمبود آب در شهر بوجود می آید.
وی با بیان اینکه لازمه حل این مشکل، افزایش ظرفیت تامین آب کلانشهر تبریز غیر از سه منبع مذکور است، اضافه کرد: یکی از منابع پیش بینی شده انتقال آب از طرح آبرسانی ارس است که تسریع در اجرای آن احساس می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


ایمانلو با اشاره به اینکه گل آلود شدن آب سد نهند به دنبال وقوع سیل روز جمعه گذشته در تبریز موجب شد تا روند معمول تصفیه آب این سد با مشکل مواجه شود، دلایل کاهش فشار و قطعی آب در برخی مناطق تبریز را ناشی از این اتفاق دانست.
وی با اشاره به وجود محدودیت دریافت آب از سد نهند اظهارکرد: به واسطه پیش بینی هایی که با احداث پمپاژهای فشار آب از حدود یک سال و نیم گذشته صورت گرفته است مانع از قطعی گسترده آب در کلانشهر تبریز شدیم.
ایمانلو افزود: با توجه به گل آلود شدن رودخانه های زرینه رود و نهند در اثر سیل اخیر و کاهش تولید آب از تصفیه خانه های آب زرینه رود و نهند احتمال کمبود و قطعی آب گسترده در سطح کلانشهر تبریز وجود داشت که خوشبختانه با تلاش و کوشش شبانه روزی همکاران و با مانور روی حجم مخازن ذخیره و شیرآلات شبکه و فشارشکن‌ها سعی شد تا آب موجود تا حد مقدور به صورت عادلانه توزیع شود و مشکل قطعی آب به صورت گسترده بوجود نیاید.
وی همچنین گفت: برای ارائه خدمات مطلوب شبکه فاضلاب تلاش شد تا مشکل گرفتگی به موقع رفع شود.
ایمانلو اعلام کرد: جهت تامین آب شرب مورد نیاز مشترکانی که با کمبود آب مواجه هستند این شرکت نسبت به اعزام تانکرهای آبرسانی به محلاتی که با کاهش فشار مواجه هستند اقدام می کند.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب آذربایجان‌شرقی از مشترکان درخواست کرد در مصرف آب نهایت صرفه جویی را کرده و از مصارف غیرضروری اجتناب کنند.
سیل روز جمعه گذشته موجب خسارت به تاسیسات خدماتی از جمله آبرسانی شهر تبریز و تعدادی دیگر از شهرهای استان آذربایجان شرقی شد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی خسارت وارده بر تاسیسات و شبکه‌ های آب و فاضلاب استان بر اثر سیل را 50 میلیارد ریال اعلام کرد.
در این سیل ایستگاه پمپاژ آب مهرانه رود و شهرک امام نیز دچارآسیب شد و در کل به مبلغ 16500 میلیون ریال به تاسیسات و شبکه آب و فاضلاب تبریز خسارت وارد آمد .
خبرنگار: پرویز انصاری** انتشار: محمد عزیزی راد
3071/518

منبع: هدانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت hodana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «هدانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۹۹۸۸۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اثر نامطلوب قطعی برق صنایع بر معیشت مردم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، حجت الله فیروزی با اشاره به ضرورت تامین برق واحد‌های تولیدی و صنعتی با توجه به فرارسیدن فصل گرما، گفت: برای تحقق جهش تولید با مشارکت مردم ابتدا باید ظرفیت موجود را حفظ و سپس بستر را برای حضور مردم در این حوزه فراهم کرد که قطعی برق موجب آسیب به ظرفیت تولید می‌شود.

نماینده مردم فسا در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: شاید در راستای تامین نیاز مردم از قطعی برق مصارف خانگی خودداری شود تا مردم در کار‌های روزمره دچار مشکل نشوند، اما باید به این نکته نیز توجه کرد که آسیب‌های ناشی از قطع برق صنایع نیز متوجه مردم می‌شود، زیرا قطعی برق موجب بیکاری کارگران می‌شود و این موضوع به صورت مستقیم در معیشت خانوار اثرگذار است.   وی با اشاره به یکی دیگر از آثار نامطلوب قطعی برق، بیان کرد: از آنجاکه به دلیل قطعی برق، تولید در واحد‌های صنعتی کاهش می‌یابد، بازار با کمبود محصولات تولیدی این واحد‌ها روبه‌رو خواهد شد در نتیجه قیمت این کالا‌ها افزایش پیدا می‌کند، این موضوع نیز به صورت مستقیم بر مردم اثرگذار است مانند آنچه که در چند سال گذشته در حوزه فولاد و سیمان رخ داد.   فیروزی گفت: وزارت نیرو در تلاش است که از توانمندی کارخانه‌های بزرگ برای تولید برق استفاده شود که این موضوع هنوز محقق نشده و باید مشوق‌های بیشتر و بهتری برای این موضوع در نظر گرفت.   عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با بیان اینکه باید زیرساخت‌های موردنیاز تولید مانند برق و گاز را تامین کرد، تصریح کرد: پذیرفته شده نیست که برای تامین مصارف خانگی به سراغ قطع برق صنایع برویم، زیرا قطعی برق در واحد‌های تولیدی نیز بر زندگی مردم اثرات نامطلوبی دارد.

دیگر خبرها

  • اجرای پروژه‌های فاضلاب رشت با قراردادی بالغ بر ۱۴۰۰ میلیارد تومان
  • فاضلاب شهر بندر عباس سر و سامان می گیرد
  • مشکل تامین منابع اعتباری پروژه راه آهن لرستان حل شد
  • عدم صدور ویزا همچنان مشکل جدی ماست/ المپیک را قطعی شده می‌دانم
  • دومین مرحله از عملیات امحاء مزارع آلوده به فاضلاب در شمال غرب کلانشهر شیراز
  • اثر نامطلوب قطعی برق صنایع بر معیشت مردم
  • پاسخ عجیب آبفا خوی به بوی بد فاضلاب: مربوط به برخی فصول سال است!
  • تصفیه فاضلاب ١١ شهر و روستای استان همدان
  • ضرورت تکمیل طرح مدرن فاضلاب شهری هشترود
  • اولین واکنش رسمی به خرید پرسپولیس توسط بانک شهر