Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «هدانا»
2024-05-08@16:22:13 GMT

ضرورت انتقال آب ارس به تبریز در مدت 3 سال

تاریخ انتشار: ۴ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۰۵۱۲۵۱

ضرورت انتقال آب ارس به تبریز در مدت 3 سال

علیرضا ایمانلو روز دوشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه سالانه 4 تا 6 درصد مشترکان استان افزایش می یابد، گفت: این در حالی است که تجدیدپذیری منابع آبی رو به کاهش بوده و شاهد افت ذخایر هستیم.
وی با اشاره به اینکه آب مصرفی تبریز از سه منبع زرینه رود، نهند و قنات ها تامین می شود، گفت: سیل روز جمعه گذشته برای مدتی موجب خروج نهند از چرخه توزیع شد که تامین آب مصرفی شهر را با مشکل مواجه کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


ایمانلو متوسط تولید آب این منابع آبی برای شهر تبریز را سالانه 141 میلیون مترمکعب اعلام کرد و گفت: نیاز آبی این کلانشهر در افق 1415 یعنی 20 سال دیگر 206 میلیون مترمکعب خواهد بود.
وی با اشاره به اینکه تکمیل ایستگاه های پمپاژ باغمیشه و یوسف آباد همچنین تکمیل مخازن ذخیره اندیشه 2 ، شمال و جنوب غرب تبریز به ظرفیت 27 هزار و 500 مترمکعب در دست اجراست، گفت: برای بهره برداری از طرح های توسعه تاسیسات آب کلانشهر تبریز شامل خطوط انتقال، احداث مخازن تلمبه خانه و توسعه شبکه توزیع تا سال 1400 افزون به 518 میلیارد تومان نیاز است.
ایمانلو با بیان اینکه اهتمام اصلی آب و فاضلاب استان توزیع مناسب و جلوگیری از کمبود آب است، بر مدیریت مصرف در کنار تامین منابع جدید تاکید کرد.
وی همچنین با اشاره به برنامه های این شرکت برای توسعه شبکه فاضلاب گفت: سالانه 100 تا 150 کیلومتر شبکه فاضلاب اجرا می شود و تا کنون 81 هزار خط انتقال فاضلاب در طرح های مسکن مهر استان واگذار شده است .
وی با اعلام اینکه مدول دوم تصفیه خانه فاضلاب کلانشهر تبریز در صورت تامین اعتبار 2 هزار میلیارد ریالی این طرح سه ساله بهره برداری می شود، گفت: تا کنون 400 میلیارد ریال برای این طرح هزینه شده و 360 میلیارد ریال هم برابی سال جاری اختصاص یافته است.
وی افزود: تصفیه خانه شهرستان های ملکان، هریس، آذرشهر و هشترود هم در دست اجراست.
ایمانلو با اشاره به اینکه تا پایان سال جاری بهره مندی جمعیت استان از شبکه فاضلاب به 60 درصد می رسد، گفت: تا زمان حاضر یک هزار و 500 کیلومتر شبکه فاضلاب در تبریز اجرا شده است.
مدیرعامل شرکت آبفای آذربایجان شرقی با بیان اینکه تولید و مصرف آب 15 شهر استان سر به سر است، در پیش بینی وضعیت آبی تابستان گفت: چنانچه اتفاق غیرمترقبه ای نیفتد قطعی آب نخواهیم داشت .
ایمانلو با اشاره به برنامه های فرهنگی این شرکت در زمینه مدیریت مصرف آب، گفت: استفاده از کاهنده ها یکی از شیوه هایی است که پی گیری می شود و به مدارس و مساجد در تامین این تجهیزات در صورت نگهداری مناسب مساعدت می کنیم.
وی با اشاره به اینکه ادارات برای آبیاری فضای سبز ملزم به استفاده از آب چاه شده اند، گفت: استفاده از کاهنده ها را برای مشترکان پرمصرف اجباری کرده ایم.
ایمانلو در پایان اعلام کرد: سیل روز 25 فروردین آذربایجان شرقی 100 میلیارد ریال به تاسیسات و شبکه آب و فاضلاب 10 شهرستان خسارت زد.
خبرنگار: پرویز انصاری ** انتشار: محمد عزیزی راد
3071

منبع: هدانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت hodana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «هدانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۰۵۱۲۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شبکه آب ۲۸ روستای سیل‌زده جنوب سیستان و بلوچستان متصل شد

 علیرضا قاسمی  بیان کرد: مجتمع آبرسانی بندینی در جنوب استان مشتمل بر ۲۸ روستا در شهرستان‌های زرآباد و کنارک است که طول خط انتقال اصلی و فرعی این مجتمع به بیش از ۱۱۰ کیلومتر می‌رسد و این خط انتقال آب را از منطقه جهلو زرآباد تا روستای ساحلی تنگ در کنارک منتقل می‌کند.

وی ادامه داد: بارندگی‌های اواخر فروردین ماه سال جاری منجر به وقوع سیلاب، طغیان و تغییر مسیر رودخانه‌های محلی شد که در پی این اتفاق خط انتقال در پنج نقطه دچار حادثه و آب بردگی شد. 

قاسمی افزود: پس از فروکش سیلاب ضمن ارزیابی مسیر‌های اصلاح خط، نسبت به تهیه لوله اقدام شد و با استقرار تیم اجرایی طی مدت زمان کمتر از ۱۰ روزعملیات لوله گذاری به طول بیش از سه کیلومتر صورت گرفت. 

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان با بیان اینکه، پیش بینی می‌شود طی ۲۴ ساعت آینده کلیه روستا‌های مسیر به مرحله آبگیری برسند، افزود: در مدت قطع آب در شبکه‌های روستایی با استقرار ۱۳ دستگاه تانکر، آبرسانی سیار به اهالی منطقه انجام می‌گرفت.

 در پی وقوع سیلاب در جنوب سیستان و بلوچستان تدمین آب شرب ۲۹۵ روستا و ۶ شهر استان دچار اختلال شد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • ضرورت ورود قرآن به بدنه جامعه/ تشریح ماموریت های جامعه المصطفی
  • وارد مدار شدن خط انتقال مجتمع آبرسانی حسین زائری دشتی
  • ضرورت تامین امنیت سایبری شبکه های توزیع برق با فناوری نوین
  • مزارع آلوده به آب فاضلاب در شیراز امحاء شد
  • رفع ۳۲ مورد حادثه انسداد فاضلاب درپی بارندگی‌های اخیر ایلام
  • رفع ۳۲ مورد حادثه انسداد و پس زدگی فاضلاب در شهر ایلام
  • تصفیه فاضلاب ١١ شهر و روستای استان همدان
  • ضرورت تکمیل طرح مدرن فاضلاب شهری هشترود
  • پیشرفت ۹۵ درصدی پروژه آبرسانی تجهیز و تکمیل چاه و خط انتقال آب تم‌تم در شهرستان جوانرود
  • شبکه آب ۲۸ روستای سیل‌زده جنوب سیستان و بلوچستان متصل شد