Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، تجریشی در بازدید از فاز دوم تصفیه خانه فاضلاب شهری تبریز افزود : 27 راهکار برای احیای دریاچه ارومیه پیش بینی شده که یکی از مهمترین آنها احداث و راه اندازی 13 تصفیه خانه در حوضه آبریز است که اعتبارات آنها از محل ستاد ملی احیای دریاچه تامین مشود.
وی با اشاره به اینکه تبریز شهری با جمعیت زیاد و حجم فاضلاب بالاست گفت : اگر چه فاصله از تبریز تا دریاچه زیاد است اما خروجی قابل توجه تصفیه خانه فاضلاب و همچنین پوشش 70 درصدی شبکه فاضلاب در این شهر باعث میشود یکی از بهترین منابع تامین آب شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


تجریشی با تاکید بر عزم جدی دولت برای احیای این دریاچه افزود : بارشها در طول سه سال اخیر به حداقل رسیده است و ما هر تلاشی هم بکنیم ، همچنان تحت الشعاع کم آبی است.
وی تصریح کرد : گزارشهای سازمان ملل نیز اذعان دارند که کاهش شدید بارشهای کشور موجب تشکیل نشدن روان آبها شده و تمامی هزینه ها و طرحهایی که برای لایروبی مسیرهای انتقال آب به دریاچه در حوضه آبریز داریم ، هنوز به ثمر نرسیده است ضمن اینکه شواهد حاکی از آن است که تا پایان بهمن ماه بارش چندانی نخواهیم داشت و بنابراین آبی به دریاچه نمیرسد.
تجریشی با اشاره به اقدامات دیگر در خصوص تغییر الگوی کشت در برخی اراضی کشاورزی و نیز درختکاری و تثبیت کانونهای ایجاد گردوغبار دریاچه گفت : به دلیل اینکه منابع موردنیاز برای این موارد تخصیص یافته است ، شاهد کاهش 60 درصدی گرد و غبار هستیم.
ایمانلو مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی هم گفت : فاز دوم تصفیه خانه فاضلاب تبریز برای جمعیت 900 هزار نفری با اعتبار 425 میلیارد تومان طراحی شده است.
وی افزود : تاکنون تنها 95 میلیارد تومان از این اعتبار تخصیص داده شده که با همین میزان تلاش کرده ایم زیرساختها و شبکه فاضلاب را تکمیل کنیم.
ایمانلو با اشاره به خروجی فاز اول تصفیه خانه به مقدار 1.5 مترمکعب در ثانیه گفت : در نهایت قادر خواهیم بود در هر ثانیه 4 متر مکعب خروجی به دریاچه هدایت کنیم و معادل 125 میلیون متر مکعب در سال است.

 

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۱۱۴۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت مخازن سد حوضه‌های آبریز دریاچه ارومیه و ارس

 

به گزارش تابناک از وزارت نیرو،"مجید رستگاری" ضمن اعلام این خبر گفت: هم ‌اکنون حجم آب پشت سد‌های استان طبق آخرین پایش به یک میلیارد و ۳۸۳ میلیون مترمکعب رسیده ‌که بیش از ۷۱ درصد حجم نرمال بوده و ۵ درصد نسبت به زمان مشابه سال گذشته بیشتر است‎. ‎

وی اظهار داشت: این حجم در زمان مشابه سال گذشته یک میلیارد و ۳۱۶ میلیون مترمکعب بود و ‌امسال این میزان ۶۷ میلیون مترمکعب افزایش یافته است‎.

وی افزود: طبق آخرین پایش، سد بوکان ۶۷۴، مهاباد ۱۷۶، آغ چای چایپاره ۱۱۷ و شهرچای ‌ارومیه ۹۴ میلیون مترمکعب آب دارند که نزدیک به ۷۷ درصد کل آب‌های موجود در سد‌های ۱۴ ‌گانه این استان است‎.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای آذربایجان غربی حجم آب موجود در سد کانی سیب را ۱۵۰ میلیون مترمکعب اعلام کرد و گفت: سد قیقاج مشابه سال گذشته ۹ میلیون مترمکعب آب دارد، و در ۷ سد ‌شهرچای ارومیه، مهاباد، بارون ماکو، آغ چای چایپاره، شهید قنبری ماکو، ارس ۲ و کرم آباد پلدشت، نسبت به سال گذشته آب بیشتری ذخیره شده است. ضمن اینکه در حال حاضر ۱۴ سد در آذربایجان غربی وجود دارد که حجم آنها نزدیک به ۲ میلیارد مترمکعب است‎. ‎

دیگر خبرها

  • اجرای پروژه‌های فاضلاب رشت با قراردادی بالغ بر ۱۴۰۰ میلیارد تومان
  • فاضلاب شهر بندر عباس سر و سامان می گیرد
  • ۱۱۰ میلیون مترمکعب آب سد مهاباد به سمت دریاچه ارومیه رهاسازی شد
  • افزایش ۲۰ سانتی‌متری تراز دریاچه ارومیه
  • افزایش حجم آب دریاچه ارومیه به ۲.۵ میلیارد مترمکعب
  • وضعیت مخازن سد حوضه‌های آبریز دریاچه ارومیه و ارس
  • تراز آبی دریاچه ارومیه ۱۵ سانتی‌متر افزایش یافت
  • دریاچه ارومیه برای تثبیت وضعیت به ۶ میلیارد مترمکعب آب نیاز دارد
  • پاسخ عجیب آبفا خوی به بوی بد فاضلاب: مربوط به برخی فصول سال است!
  • تصفیه فاضلاب ١١ شهر و روستای استان همدان