Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا-نشست مشترک معاون فرماندار تبريز ، بخشدار باسمنج ،اعضاي شوراي اسلامي و تعدادي از اهالي باسمنج با معاون مهندسي و توسعه شرکت آب و فاضلاب استان و مدير آب و فاضلاب منطقه تبريز بمنظور توجيه طرح و بررسي راهکارها براي تعامل هر چه بيشتر در خصوص اجراي طرح رينک تبريز در سالن اجتماعات شرکت آب و فاضلاب برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش روابط عمومي شرکت آب و فاضلاب استان آذربايجان شرقي ،دراين نشست مهندس خاني معاون مهندسي و توسعه شرکت آب وفاضلاب استان آذربايجان شرقي ضمن خيرمقدم گويي و تشکر و قدرداني از حضور معاون فرماندار ، بخشدار ، اعضاي شوراي اسلامي و تعدادي از اهالي شهر باسمنج گزارشي کوتاهي از عملکرد وفعاليت هاي اين شرکت در خصوص نحوه اجرا و هدف از اجراي طرح رينک تبريز را تشريح نمود.
در ادامه اين جلسه اهالي باسمنج نگراني هاي خود را در خصوص اجراي اين طرح ابراز داشتند و معاون مهندسي و توسعه شرکت و مجريان طرح اهداف اجراي رينک تبريز و تکميل چرخه توزيع آب شرب کلانشهر تبريز را براي اهالي بيان نمودند .
در ادامه اعضاي جلسه با حضور مسئولين شرکت از طرح رينک تبريز بازديد ميداني بعمل آورده و اهالي باسمنج با اين بازديددر جريان اجراي طرح و اهداف آن قرار گرفتند .
لازم به توضيح است طرح رينک خط انتقال آبرساني جنوب  و جنوب شرقي تبريز بمنظور آبرساني و تامين آب مناطق واقع در شهرکهاي جديد خاوران ، آذران ، فجر ، اميديه ، کندرود و باسمنج مي باشد که در ادامه خط آبرساني زرينه رود و بطول حدود 26 کيلومتر از مخزن انديشه تا مخزن باسمنج با اقطار 1000 ، 1400 و 1600 ميليمتري و با احداث يکباب مخزن 10 هزار متر مکعبي بعنوان مخزن مکش و يکباب ايستگاه پمپاژ در مجاورت مخزن شماره 11 و همچنين احداث يکباب مخزن به ظرفيت 100 هزار متر مکعبي در ارتفاعات جنوب شهر تبريز و در کد ارتفاعي 1812 متر با عنوان مخزن تعادل و ذخيره در حال احداث مي باشد .ايازي

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: آب و فاضلاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۵۰۷۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌برداری قریب الوقوع از سد قیز قلعه‌سی

به گزارش خبرگزاری مهر، یوسف غفارزاده با بیان اینکه افتتاح سد قیزقلعه‌سی به عنوان مهمترین طرح مرزی شمال غرب کشور با حضور آیت‌الله رئیسی رئیس جمهور اسلامی ایران و الهام علی‌اف رئیس جمهور جمهوری آذربایجان طی روزهای آینده صورت خواهد گرفت، اظهار کرد: این طرح شامل توسعه سد مخزنی خداآفرین در ۱۹۶ کیلومتری پایین دست سد ارس با حجم ۱.۶ میلیارد مترمکعب، افتتاح سد بین‌المللی قیزقلعه‌سی و نهایتاً بهره‌برداری از کانال و شبکه پایاب به منظور آبیاری اراضی کشاورزی به وسعت ۷۴ هزار هکتار (۱۲ هکتار سهم آذربایجان‌شرقی و ۶۲ هزار هکتار سهم استان اردبیل) است که تماماً توسط دانش و توان فنی و مهندسی داخلی باز طراحی و اجرا شده است.

وی یادآور شد: احداث و بهره‌برداری از این پروژه علاوه بر تأمین آب اراضی شبکه پایین دست و رونق کشاورزی، اسباب توسعه اقتصادی منطقه و همچنین افزایش کیفیت محصولات کشاورزی و توسعه گردشگری را فراهم خواهد آورد.

غفارزاده با اشاره به دستاوردهای مهم اجرای این طرح به عنوان یکی از بزرگ‌ترین طرح‌های آبیاری تحت فشار در منطقه گفت: اجرای این طرح موجب استفاده بهینه از منابع آب و خاک و تحقق حقابه‌های مرزی، تبدیل شیوه‌های سنتی کشاورزی به شیوه‌های مدرن و صنعتی و ساماندهی عشایر با افزایش درآمد خانوارها، ایجاد اشتغال برای ۴۰ هزار نفر و جلوگیری از مهاجرت و توسعه فعالیت صنایع جانبی و تبدیلی خواهد شد.

غفارزاده اضافه کرد: سد قیز قلعه‌سی در فاصله ۲۲۰ کیلومتری شمال شرقی شهر تبریز و در ۱۲ کیلومتری پایین دست سد مخزنی خداآفرین بر روی رودخانه ارس و در حد فاصل مرز جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان برای بهره‌برداری مشترک احداث شده است.

مدیرعامل آب منطقه‌ای آذربایجان‌شرقی با اشاره به پیچیدگی فنی و اجرای تجهیزات هیدرومکانیکال این پروژه خاطرنشان کرد: این سد از نوع خاکی با هسته رسی به طول تاج ۸۳۴ متر و ارتفاع ۳۷ متر و ۲ واحد نیروگاهی ۴۰ مگاواتی با انرژی قابل استحصال سالیانه ۲۷۰ گیگاوات ساعت در دو طرف است.

غفارزاده خاطرنشان کرد: طراحی این سد براساس سیلاب ۱۰ هزار ساله معادل سه هزار و ۴۴۰ مترمکعب بر ثانیه بوده که از طریق مجاری تخلیه‌کننده تحتانی و سرریزهای رادیال گیت در طرفین در نظر گرفته شده است.

کد خبر 6098721

دیگر خبرها

  • احزاب آذربایجان‌ شرقی در دور دوم انتخابات از چه کسانی حمایت می‌کنند؟
  • نامزدهای راه یافته به دور دوم انتخابات مجلس در آذربایجان شرقی
  • واژگونی ۲ خودرو در تبریز یک کشته و یک مصدوم برجای گذاشت
  • نشست چندباره خیابان‌های اصفهان/وقتی زمین زیر پای مردم سست می‌شود
  • تداوم بارش باران در آذربایجان شرقی
  • تداوم بارش باران تا روز جمعه در آذربایجان شرقی
  • واژگونی دو خودرو در تبریز ۲ کشته و مصدوم برجای گذاشت
  • بهره‌برداری قریب الوقوع از سد قیز قلعه‌سی
  • کشف بیش از ۴۷ هزار آمپول قاچاق در تبریز
  • احزاب آذربایجان‌ شرقی لیست‌های انتخاباتی خود را اعلام کردند