Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا ایمانلو روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: با توجه به گسترش شهر تبریز و به وجود آمدن شهرک‌های متعدد در اطراف این شهر به آب بیشتری نیاز داریم به همین دلیل به دنبال منابع جدید هستیم تا برای تامین آب شرب این کلانشهر و سایر شهرهای آذربایجان شرقی که با کمبود مواجه هستند، اقدام کنیم.

وی گفت: با توجه به نیاز روزافزون کلانشهر تبریز، تامین منابع جدید آبی برای این شهر ضروری است و یکی از منابع پیش‌بینی شده انتقال آب از طرح آبرسانی ارس به این شهر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان در خصوص اجرای مدول دوم تصفیه خانه فاضلاب تبریز نیز گفت: یکی از اهداف مهم اجرای این طرح استفاده از پساب تولیدی به عنوان تامین کننده بخشی از آب مورد نیاز احیای دریاچه ارومیه است که در صورت اختصاص اعتبارات لازم تا سال آینده قسمت مایع آن را که تامین کننده بخشی از منابع آبی دریاچه ارومیه است، به بهره برداری خواهیم رساند.

وی به میزان تولید آب در تبریز و آذربایجان شرقی اشاره کرد و گفت: به طور متوسط میزان تولید آب در تبریز ۴۴۵۰ لیتر در ثانیه و در استان نیز ۷۶۷۰ لیتر در ثانیه است که این میزان در زمان اوج مصرف به ۴۷۵۰ لیتر در ثانیه در تبریز و ۹۰۰۰ لیتر در ثانیه در آذربایجان شرقی افزایش می‌یابد.


ایمانلو همچنین به ضرورت صرفه جویی ۱۰ درصدی مصرف آب از سوی مشترکان و رعایت الگوی مصرف اشاره کرد و از شهروندان خواست توصیه‌های شرکت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی را جدی بگیرند تا در خصوص آب مصرفی مشکل پیش نیاید.


وی با اشاره به برخی استفاده‌های نادرست از آب شرب بهداشتی همچون شستشوی خودرو و آبیاری فضای سبز منزل ادامه داد: فرهنگ سازی در نحوه مصرف درست آب باید مورد توجه قرار گیرد تا در کارهای روزمره که از آب استفاده می‌شود اسراف و هدرروی کاهش یابد.


ایمانلو افزود: بهینه سازی و تغییر الگوی مصرف در بخش آب شرب آذربایجان شرقی همواره مورد تاکید است و این شرکت خود را ملزم به اتخاذ تمهیدات و برنامه ریزی برای استفاده درست آب شرب توسط مشترکان کرده است.


وی خاطرنشان کرد: برای جلوگیری از اسراف آب، الگوی درست مصرف برای هر نفر ۱۵۰ لیتر در شبانه روز است که متاسفانه این رقم در استان ما بیش از۲۲۰ لیتر در شبانه روز است.


ایمانلو گفت: شرکت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی در بخش روستایی به بیش از ۸۰ درصد جمعیت روستایی خدمات رسانی انجام می‌دهد و بقیه روستاها نیز از طریق دهیاری‌ها و خود اهالی خدمات رسانی لازم را انجام می‌دهند.


وی اظهار کرد: در روستاهای استان سالانه بین ۳۵۰ تا ۴۰۰ کیلومتر اصلاح و توسعه شبکه آب و حدود ۷ تا ۸۰۰۰ متر مکعب مخازن آب با اعتباری افزون بر ۵۰۰ تا ۶۰۰ میلیارد ریال صورت می گیرد.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی همچنین به اختصاص ۶۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای فاضلاب روستایی استان در سال جاری اشاره کرد و افزود: با اختصاص این اعتبارات برای بیش از ۶۰ روستا و به جمعیت ۴۰ هزار نفر آبرسانی می‌شود.


ایمانلو با اشاره به اهمیت اجرای طرح شبکه فاضلاب و دفع بهداشتی فاضلاب‌های خانگی استان گفت: بر این اساس ۶۸درصد از جمعیت شهری آذربایجان شرقی و ۸۰ درصد شهروندان تبریزی از پوشش تاسیسات جمع آوری و دفع فاضلاب برخوردار هستند که امیدواریم بتوانیم این رقم را به ۱۰۰ درصد برسانیم.


وی اضافه کرد: این شرکت در پایان سال ۹۸ حدود ۶۸ درصد جمعیت شهری در استان (حدود ۲ میلیون نفر) را زیر پوشش شبکه جمع آوری فاضلاب قرار داده است و در ۱۸ شهر نیز طرح فاضلاب در حال بهره برداری یا در حال اجرا است.

۶۳ شهر و ۱۵۰۰ روستا با حدود چهار میلیون نفر جمعیت زیر پوشش آب و فاضلاب آذربایجان شرقی هستند.

طرح انتقال آب از رودخانه ارس به تبریز از طرح های مهم و حیاتی آذربایجان شرقی در حوزه آب است؛ استاندار آذربایجان شرقی اواخر اردیبهشت پارسال با اشاره به پیشرفت ۳۰ درصدی طرح انتقال آب ارس به تبریز اعلام کرد این طرح در ۳ سال آینده به صورت کامل به بهره برداری می‌رسد.

برچسب‌ها آذربایجان شرقی تبریز آب و فاضلاب

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آذربایجان شرقی تبریز آب و فاضلاب آذربایجان شرقی تبریز آب و فاضلاب آب و فاضلاب آذربایجان شرقی شرکت آب و فاضلاب لیتر در ثانیه انتقال آب آب شرب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۶۵۶۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تداوم بارش باران تا روز جمعه در آذربایجان شرقی

به گزارش خبرگزاری مهر، مرتضی نریمان روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگاران اظهار کرد: بررسی نقشه‌ها نشان دهنده جوی ناپایدار در ۲۴ ساعت آینده است و با تشدید فعالیت سامانه بارشی در ساعات بعد از ظهر افزایش ابر و بارش‌های رگباری به همراه وزش باد به نسبت شدید و تگرگ و برف در مناطق مستعد انتظار می‌رود.

وی با اشاره به احتمال سیلابی شدن مسیل‌ها و طغیان رودخانه‌های استان، آبگرفتگی معابر و اختلال در تردد شهری، توصیه کرد: شهروندان و گردشگران از اتراق در حاشیه رودخانه‌ها و صعود به ارتفاعات خودداری کنند.

نریمان با اشاره به اینکه در ۲۴ ساعت گذشته بارش برف در ایستگاه‌های استان ثبت نشده ولی برف پراکنده از ارتفاعات گزارش شده است، گفت: در مدت یاد شده بیشترین بارش در ایستگاه هریس به میزان ۲۳.۶ میلی متر ثبت شده است.

وی با اشاره به بارندگی مناسب روز گذشته تبریز گفت: ۱۱.۱ میلی متر باران در ایستگاه فرودگاه تبریز و ۱۵ میلی متر از ایستگاه هواشناسی استان در شهر تبریز ثبت شده است.

کارشناسی هواشناسی استان آذربایجان شرقی بیشنیه دمای استان در ۲۴ گذشته را مربوط به میانه با ۲۴ درجه سانتی گراد بالای صفر اعلام کرد و افزود: کمینه دما مربوط به چاراویماق با چهار درجه سانتی گراد بالای صفر بود.

وی دمای هوای تبریز را در زمان حاضر ۱۲ درجه بالای صفر اعلام کرد و گفت: نسبت به روز گذشته یک درجه گرم‌تر شده است.

کد خبر 6099090

دیگر خبرها

  • تسریع در اتمام پروژه آزادراه ارومیه تبریز در دستور کار قرار دارد
  • نامزدهای راه یافته به دور دوم انتخابات مجلس در آذربایجان شرقی
  • واژگونی ۲ خودرو در تبریز یک کشته و یک مصدوم برجای گذاشت
  • تسریع در اتمام پروژه آزاد راه ارومیه _تبریز در دستور کار قرار دارد
  • تداوم بارش باران در آذربایجان شرقی
  • تداوم بارش باران تا روز جمعه در آذربایجان شرقی
  • تکمیل سیستم روشنایی ضلع شرقی پارک باغشمال تبریز
  • کشف بیش از ۴۷ هزار آمپول قاچاق در تبریز
  • احزاب آذربایجان‌ شرقی لیست‌های انتخاباتی خود را اعلام کردند
  • پیشرفت ۹۵ درصدی پروژه آبرسانی تجهیز و تکمیل چاه و خط انتقال آب تم‌تم در شهرستان جوانرود