Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-08@10:52:44 GMT

پشت پرده جیره بندی آب در تبریز

تاریخ انتشار: ۲۹ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۶۷۶۸۹۶

پشت پرده جیره بندی آب در تبریز

معاونت بهره‌برداری و توسعه آب آذربایجان شرقی در خصوص علت جیره بندی آب تبریز توضیحاتی ارائه داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ قطعی و جیره بندی هر روزه آب شهروندان تبریزی را نگران کرده و مشکلات زیادی در زندگی آن ها ایجاد شده است. مسئله ای که به نظر می رسد یک معضل ریشه ای است و در کوتاه مدت به صورت کامل این مشکل حل نخواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خرابی 36 ساعته تصفیه خانه زرینه‌رود

محمد خانی، معاونت بهره‌برداری و توسعه آب شرکت آب و فاضلاب استان آذربایجان شرقی، با اشاره به جیره‌بندی آب این منطقه گفت: در تصفیه خانه خط لوله آب زرینه‌رود یک مورد خرابی به وجود آمد که حدودا تعمیر آن 36 ساعت زمان بر بود و 60 درصد آب شرب مورد نیاز تبریز از همین مسیر تامین می شد.

او افزود: پس از بر طرف شدن این مشکل و سه روز پس از آن انتقال آب از چاه‌های اطراف شهر تبریز دچار یک اختلال 8 ساعته شد که مشکل آن از تاسیسات برق بود. در این قبیل تاسیسات یک قطع 8 ساعت منجر به عقب افتادن سه روزه تامین آب شرب می شود و بلافاصله این کمبود جبران نمی شود.

معاونت بهره‌برداری و توسعه آب شرکت آب و فاضلاب استان آذربایجان شرقی گفت: هواگیری و راه‌اندازی خط به صورت کامل دو روز  زمان می‌برد. وقوع این اتفاق‌ها به صورت همزمان و تلاقی آن با روزهای پیک مصرف سبب شد تا کمبودی جدی در تامین آب مردم تبریز بوجود آید.

تبریز همواره با 8 درصد کمبود آب مواجه است

خانی با اشاره به موازنه منفی وضعیت آب شهر تبریز اظهار کرد: تبریز همواره با 8 درصد کمبود آب مواجه است. این 8 درصد قابل مدیریت است. در ماه های اخیر به علت شیوع کرونا و شدت گرفتن رعایت مسائل بهداشتی سبب شد تا مصرف آب در میان شهروندان افزایش یابد و این 8 درصد به 18 درصد برسد.

این مقام مسئول در سازمان آب و فاضلاب گفت: مجموع این اتفاق ها سبب شد مجبور شویم به مدت یک هفته آب به صورت سهمیه بندی در میان مردم توزیع شود. از روز پنجشنبه مشکلات قبلی حل شده است و در دو سه روز اخیر سهمیه بندی و جیره بندی آب صورت نگرفته است و مشکل فنی وجود ندارد.

او ضمن درخواست از شهروندان تبریزی برای صرفه‌جویی در مصرف آب افزود: مردم با درصد کوچکی از صرفه‌جویی می‌توانند به مجموعه آب و فاضلاب تبریز کمک کنند تا این یک ماه گرم و پر مصرف را بدون مشکل پشت سر بگذاریم.  

خانی با اشاره به اینکه منابع آبی استان آذربایجان شرقی محدود است، بیان کرد: هیچ منبع آبی جدید قابل توجهی برای کمبود آب در این استان وجود ندارد. منابع تامین آب شهر تبریز، زرینه رود است که سهم برداشت از آن مشخص است و با حداکثر توان این حوزه مورد بهره‌برداری قرار گرفته شده است.

دومین منبع تامین آب شهر تبریز سد سهند است

معاونت بهره‌برداری و توسعه آب شرکت آب و فاضلاب استان آذربایجان شرقی افزود: دومین منبع تامین آب شهر تبریز سد سهند است که سهم برداشت از آن نیز مشخص است و نمی‌توان بیشتر از آن برداشت کرد. منبع سوم تامین آب شهر تبریز چاه های اطراف سهند است که با توجه به مسائل زیست محیطی نمی‌توان چاه جدیدی در آن محل حفر کرد.

این مقام مسئول در آب و فاضلاب آذربایجان شرقی در پایان گفت: 5 حلقه چاه در آخرین مرحله در اطراف شهر تبریز به صورت کامل خریداری شده است تا از این طریق بتوانیم 4 درصد از کمبود آب شهر تبریز را جبران کنیم. در همین راستا مردم استان باید در مصرف آب صرفه جویی کنند تا ما بتوانیم این ماه های گرم سال را پشت سر بگذاریم اما مجموعا وضعیت آبی استان به حال نرمال بازگشته است و مشکل خاصی وجود ندارد.

انتهای پیام: 3

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: آب و فاضلاب آذربایجان شرقی تبریز خانی استان آذربایجان شرقی تامین آب شهر تبریز جیره بندی آب آب و فاضلاب کمبود آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۷۶۸۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت رکورد تاریخی دانشگاه تبریز با صعود ۲۸ پله‌ای در نظام رتبه‌بندی تایمز

ایسنا/آذربایجان شرقی رئیس دانشگاه تبریز از ثبت رکورد تاریخی این دانشگاه با صعود ۲۸ پله‌ای در نظام رتبه‌بندی جهانی تایمز در بین دانشگاه‌های آسیا خبر داد.

دکتر صفر نصرالله‌زاده ضمن اعلام این خبر اظهار کرد: بر اساس آخرین رتبه‌بندی تایمز، دانشگاه تبریز با صعود کم‌سابقه‌ی ۲۸ پله‌ای در بین دانشگاه‌های آسیایی، توانست از رتبه‌ی ۱۴۹ در سال گذشته به رتبه‌ی ۱۲۱ ارتقاء پیدا کند.

وی ادامه داد: دانشگاه تبریز همچنین در کشور موفق شد در یک عملکرد درخشان از رتبه‌ی هجدهم به رتبه‌ی دوازدهم رسیده و رکورد جدیدی ثبت کند و در بین دانشگاه‌های جامع، بعد از دانشگاه تهران در رتبه‌ی دوم قرار گیرد.

نصرالله‌زاده با قدردانی از زحمات و تلاش‌های اعضای هیأت علمی، یاوران علمی و دانشجویان دانشگاه تبریز در کسب این موفقیت، خاطرنشان کرد: این عملکرد درخشان در راستای تدوین و اجرای برنامه‌ی راهبردی دانشگاه به‌دست آمده و ما به‌عنوان یکی از دانشگاه‌های پیشگام در تدوین برنامه‌ی راهبردی، قطعا باید به این موفقیت‌ها تداوم بخشیم.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه تبریز، وی در خصوص اثرات مثبت این موفقیت‌های ملی و بین‌المللی دانشگاه تبریز، بیان کرد: نظام‌های رتبه‌بندی بین‌المللی تایمز و شانگهای از جمله نظام‌های رتبه‌بندی معتبر هستند که با استفاده از شاخص‌های آموزش، کیفیت پژوهش، محیط پژوهشی، ارتباط با جامعه و صنعت و فعالیت‌ها و همکاری‌های بین‌المللی اقدام به رتبه‌بندی دانشگاه‌ها می‌کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نامزدهای راه یافته به دور دوم انتخابات مجلس در آذربایجان شرقی
  • ثبت رکورد تاریخی دانشگاه تبریز با صعود ۲۸ پله‌ای در نظام رتبه‌بندی تایمز
  • واژگونی ۲ خودرو در تبریز یک کشته و یک مصدوم برجای گذاشت
  • تداوم بارش باران در آذربایجان شرقی
  • تداوم بارش باران تا روز جمعه در آذربایجان شرقی
  • تکمیل سیستم روشنایی ضلع شرقی پارک باغشمال تبریز
  • کشف بیش از ۴۷ هزار آمپول قاچاق در تبریز
  • احزاب آذربایجان‌ شرقی لیست‌های انتخاباتی خود را اعلام کردند
  • افزایش ظرفیت منابع تامین آب شرب در شهرستان علی آباد کتول
  • ارتش اوکراین مجبور به جیره‌بندی مهمات شد