Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان شرقی فرماندار تبریز گفت: بر اساس برآورد کارشناسان فنی، اگر هر شهروند در هر شبانه روز ۲۰ لیتر در مصرف آب شرب صرفه جویی کند، مشکل قطعی آب در تبریز نخواهیم داشت.

بهروز مهدوی روز شنبه در جلسه تامین کمبود آب شرب کلانشهر تبریز، با بیان این‌که شرایط موجود به دلیل قرار گرفتن در دوره پیک مصرف، شرایط خاص و ویژه‌ای است، اظهار کرد: ادارات آب و فاضلاب و امور آب باید اقدامات فوری و ضروری جهت جبران کسری آب شرب تبریز را انجام دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: پایدارسازی آب مصرفی مشترکان شهرستان تبریز، علاوه بر تمهیدات فنی و مدیریتی، نیازمند فرهنگ سازی و آموزش نحوه صحیح مصرف آب توسط شهروندان است.

وی گفت: تعویض خط لوله انتقال آب نهند به تبریز و جایگزینی آب مصرفی واحدهای تولیدی و صنایع بزرگ از جمله اقدامات آنی و عاجلی هست که جهت جبران کسری آب تبریز باید هرچه سریع‌تر انجام شود.

مهدوی با اشاره به ضرورت قطع برداشت‌های غیرمجاز، افزود: سرانه مصرف هر شهروند تبریزی روزانه ۲۵۰ لیتر است که نزدیک به دو برابر استاندارد جهانی است.

به گزارش ایسنا، عمده مشکل آب تبریز در زمان پیک مصرف بوده که همزمانی آن با ایام کرونا، باعث افزایش ۲۵ درصدی مصرف آب شرب نسبت به مدت مشابه سال قبل شده است.

جلسه تامین کمبود آب شرب تبریز با هدف بررسی و اجرای راهکارهای کوتاه مدت جهت رفع مشکل کمبود آب کلانشهر تبریز به ریاست مهدوی فرماندار شهرستان تبریز و با حضور معاون هماهنگی امور عمرانی فرمانداری، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان، مدیرعامل آب منطقه ای استان، معاون بهره برداری و توسعه شرکت آب و فاضلاب استان، رییس آب و فاضلاب شهرستان تبریز و رییس توزیع نیروی برق تبریز صبح امروز در اتاق جلسه فرمانداری برگزار شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی صرفه جویی در مصرف آب سرانه مصرف آب محدودیت منابع آبی پروژه آبرسانی شهر تبریز آذربايجان شرقي افزایش مصرف آب کروناویروس قطعی آب آب و فاضلاب آب شرب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۴۴۱۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رنجش شهروندان زابلی از پس زدگی آب فاضلاب در معابر + تصاویر

در روز‌های اخیر که اغلب شهر‌ها و روستا‌های کشور میزبان بارش‌های شدید باران بودند اغلب با سیلاب و آبگرفتگی در معابر مواجه شدند. مردم شهرستان زابل نیز با مشکل آبگرفتگی معابر دست و پنجه نرم کردند، علاوه بر آبگرفتگی بر اثر بارش باران، برخی از معابر دچار پس زدگی آب فاضلاب شد. بوی نامطبوع و آلودگی ناشی از این اتفاق شهروندان زابل را رنجیده خاطر کرد.

شهروند خبرنگار ما با ارسال تصاویر از مسئولان درخواست رسیدگی کرد.

منبع: شهروند خبرنگار - سیستان و بلوچستان

بیشتر بخوانید:

نگاهی به وضعیت نامناسب خیابان خشایار اهواز بعد از جوشش فاضلاب + تصاویر

برای یادگیری اصول تصویربرداری خبری به صفحه «آموزش تصویربرداری برای شهروندخبرنگاران» مراجعه کنید

 

 

باشگاه خبرنگاران جوان شهروند خبرنگار شهروند خبرنگار

دیگر خبرها

  • ادعای هدایت روان آب‌ها به قنات‌های متروکه یزد صحت ندارد
  • انتقال تجربیات اعضای ادوار شورا برای بالندگی شهر/ لزوم صرفه‌جویی در هزینه‌کرد اعتبارات
  • کاهش ۱۰۰ میلیمتری بارش برف و باران در تهران/ لزوم صرفه‌جویی در مصرف آب
  • اراذل و اوباش قمه به‌دست در تبریز زمینگیر شدند
  • کمبود روزانه ۲۰۰ واحد خونی در سیستان و بلوچستان
  • رنجش شهروندان زابلی از پس زدگی آب فاضلاب در معابر + تصاویر
  • ۴۷ هزار آمپول قاچاق در تبریز کشف شد
  • ماجرای سهمیه بنزین ۱۵ لیتری به هر خانوار چیست؟
  • راه حل مشکل لاستیک/واردات یا توجه به تولید؟
  • ماجرای سهمیه بنزین ۱۵ لیتری به هر خانوار چیست؟!