Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب آذربایجان‌شرقی با بیان اینکه مصرف آب در تبریز بسیار بالاست، گفت: روزانه مردم تبریز معادل ۴۸۰ میلیون بطری آب یک لیتری مصرف دارند.

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، علیرضا ایمانلو، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان با حضور در دفتر خبرگزاری فارس در تبریز، ضمن پاسخگویی به سوالات خبرنگاران این مجموعه از بخش‌های مختلف کار خبرگزاری بازدید کرده و روز خبرنگار را به اعضای تحریریه تبریک گفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 

علیرضا ایمانلو، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان در گفت‌وگو با خبرنگار فارس اظهار کرد: هر سال با توجه به رشد مصرف آب با موضوع رشد مصرف ۳ تا ۴ درصدی روبه‌رو می‌شدیم  که همیشه این افزایش را تا ۱۲ درصد پیش‌بینی می‌کنیم.

وی با بیان اینکه امسال با شیوع کرونا افزایش ۳۷ درصدی مصرف آب داشتیم، تصریح کرد: این افزایش بیش از اندازه منجر شد تا ظرفیت شبکه پاسخگوی این میزان رشد مصرف نبود.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان، افزود: میزان افزایش مصرف آب در تابستان امسال نیز با رشد ۲۵ درصد روبه‌ رو شد.

وی با اشاره بر اینکه شبکه آب همانند برق و گاز نیست که با یک کلید روشن و خاموش شود، افزود: باید مسیر و شرایط زیادی را عبور کرد تا این آب را به خانه‌ها رساند، چراکه برای رسیدن آب به یک منطقه تبریز مانند ملازینال باید چند صد پله را بالا رفت.

ایمانلو با تاکید بر اینکه قطعا این انتقادات رسانه‌ای منجر شد تا نقاط مثبت ارائه شود، متذکر شد: به عقیده بنده این موضوعات کم فشاری آب و قطعی آب فرصتی برای گرفتن اعتبارات است زیرا در شأن تبریز نیست که با قطعی برق،  قطعی آب هم داشته باشیم.

وی خاطرنشان کرد: مصرف آب بسیار بالاست به‌طوریکه میزان تولید آب برای هر فرد ۲۷۰ لیتر است که متوسط کشوری ۲۲۰ لیتر می‌باشد و میزان مصرف استاندارد ۱۵۰ لیتر برای فرد است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان، ادامه داد: بیشتر آب مصرفی هدررفت است زیرا می‌توان دوش نیم ساعته را در ۱۰ دقیقه انجام داد و یا با آب شرب نباید خودرو و فرش شست.

وی متذکر شد: اگر هر فرد فقط ۱۰ درصد صرفه‌جویی انجام دهد به اندازه ۳۰ تا ۴۰ چاه ذخیره آب می‌شود.

ایمانلو با تاکید بر اینکه تمام تلاش برای رسیدن به اندازه مصرف استاندارد است، ادامه داد: روزانه ۵ هزار و ۷۰۰ لیتر در ثانیه سر به سر می‌شود.

وی ادامه داد: مردم تبریز در ۲۴ ساعت شبانه‌روز معادل ۴۸۰ میلیون لیتر یا ۴۸۰ میلیون بطری یک لیتری آب مصرف دارند.

وی به همشهریان در خصوص عدم اسراف آب شرب بهداشتی و صرفه‌جویی در خصوص این مایه حیاتی گفت: آب ارزشمندترین عطیه الهی و مهم‌ترین عامل تداوم حیات موجودات زنده و رکن اصلی توسعه پایدار است.

ایمانلو اضافه کرد: فقدان یا کمبود این مایع حیات‌بخش موجب اختلال در زندگی شهروندان و بروز نابسامانی‌های فراوان می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: پرت آب در شبکه آب و فاضلاب استان حدود 19 درصد است.

ایمانلو  ادامه داد: 55 درصد آب شهرهای آذربایجان‌شرقی از آب‌های سطحی و 45 درصد از آب‌های زیرزمینی تامین می‌شود.

انتهای پیام/۶۰۰۲۷/س

منبع: فارس

کلیدواژه: کرونا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی آب تبریز آذربایجان شرقی مصرف آب و فاضلاب مصرف آب کورونا مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان ۴۸۰ میلیون مصرف آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۰۰۸۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حفر بیست حلقه چاه آب برای کرمان

  به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای کرمان ، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمان گفت: شهر کرمان در تابستان سال جاری را با ۲۰ حلقه چاه پدافندی پشت سر می‌گذارد، لذا از مردم درخواست داریم که در مصرف آب صرفه‌جویی کنند.

علیرضا عبدیان افزود:رفع تنش آبی حدود ۱۰ هزار روستا تا پایان دولت، از برنامه دولت سیزدهم در خصوص آب و فاضلاب روستایی است ، ضمن اینکه تا پایان سال گذشته تنش آبی ۴۰۵ هزار روستای کشور رفع شده است.

وی بیان کرد: امسال باید تنش آبی ۳۹۸ روستای استان را رفع کنیم و همچنین بخش مایع تصفیه‌خانه فاضلاب کرمان که یکی از بزرگترین تصفیه‌خانه‌های کشور است را افتتاح می‌کنیم.

عبدیان تامین، توزیع و مصرف را سه محور مدیریت آب دانست و بیان کرد: در مدیریت تامین، اجرای پروژه‌های اضطرای برعهده آبفا است و تامین آب پایدار جزء وظایف شرکت آب منطقه‌ای و شرکت توسعه منابع آب و نیرو است.

مدیرعامل آبفای استان کرمان با اشاره به تدابیر اندیشیده شده برای تابستان افزود: برای کرمان ۲۰ حلقه چاه پدافندی در نظر گرفته شد که ۶۵ درصد پیشرفت دارند و تا پایان خردادماه این ۲۰ حلقه چاه وارد مدار بهره‌برداری می‌شوند.

مدیرعامل آبفای استان کرمان از اجرای ۳۰ کیلومتر خط انتقال آب خلیج فارس به رفسنجان خبر داد و اظهار کرد: این خط لوله تا مخزن ده شیخ رفسنجان اجرا شده و آماده افتتاح است اما چون پیک مصرف شروع نشده و قصد داریم این خط توسط مقامات کشوری به بهره‌برداری برسد، لذا افتتاح خط انتقال آب خلیج فارس به رفسنجان به تعویق افتاده و پروژه کرمان در حال اجراست.

دیگر خبرها

  • عکس | بوی گل، عطر گلاب | روز ملی گل محمدی و گلاب
  • تولید ۱۵ میلیون لیتری بنزین در پالایشگاه آبادان
  • تولید پایدار برق در اوج بار مصرف/ به استقبال تابستان می‌رویم
  • هویت شهید گمنام در تبریز شناسایی شد
  • مصرف روزانه یک مشت آجیل چه فوایدی دارد؟
  • حفر بیست حلقه چاه آب برای کرمان
  • مصرف روزانه پیاز چه خواصی دارد؟
  • آب معدنی استفاده کنیم یا نه؟
  • نور آفتاب و انجماد، بطری های یکبار مصرف را تخریب نمی‌کند
  • نور آفتاب و انجماد، بطری‌های یکبار مصرف را تخریب نمی‌کند