Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-08@14:34:49 GMT

انتقال آب از ارس، تنها راه نجات تبریز است

تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۲۷۱۱۰۸

انتقال آب از ارس، تنها راه نجات تبریز است

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا, محمد خانی، روز چهارشنبه ۱۹ آذر، در جمع خبرنگاران، با بیان این‌که از مجموع ۲۸۰۰ روستا در استان، ۱۴۳۴ روستا تحت پوشش آب و فاضلاب استان هستند، گفت: بیش از ۹۰ درصد مشکل روستا‌های تحت پوشش، قابل حل بوده و مابقی روستا‌ها نیز به طور مشارکتی و با همکاری مردم رفع می‌شود.

وی با بیان این‌که برخی از روستا‌ها به دلیل دارا بودن منابع آبی، نیاز به تحت پوشش قرار گرفتن در شرکت آب و فاضلاب ندارند، افزود: شرکت آب و فاضلاب استان، کیفیت آب تمامی روستا‌هایی را که تحت پوشش نیستند، به خوبی پایش می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان این‌که سال گذشته فقط در شهر تبریز با قطعی آب مواجه بودیم، گفت: کسری ۵۰۰ لیتری آب، علت اصلی قطعی آب در تبریز بود که ۳۰۰ لیتر آن از صنایع به مدت ۴۵ روز و ۲۰۰ لیتر نیز توسط شرکت تامین شد.

خانی در بخش دیگر سخنان خود با بیان این‌که ۸۰ درصد روستا‌های تبریز وابسته به خط زرینه رود هستند، گفت: ۲۰۰ هزار نفر از جمعیت روستا‌ها نیز وابسته به آب زرینه رود بوده و ۶۰ درصد آب تبریز نیز وابسته به زرینه رود است.

وی افزود: در افق طرح سال ۱۴۱۵، شاهد کسری ۶۸ میلیون مترمکعب در تولید آب تبریز خواهیم بود.

وی با تاکید بر اینکه باید خود را با کم مصرفی و مصرف صحیح آب وفق دهیم، گفت: با شیوع کرونا مصرف آب افزایش یافت، میزان استاندارد برای مصرف آب روزانه‌ی هر شهروند ۱۵۰ لیتر تعریف شده است در حالی که شهروندان ما تا ۲۱۰ لیتر آب مصرف می‌کنند.

ابراهیم عباسپور_قائم مقام شرکت آب و فاضلاب استان نیز در این نشست با بیان این‌که ۱۴۳۴ روستا با جمعیت ۸۵۰ هزار نفری در استان تحت پوشش شرکت آب و فاضلاب هستند، گفت: ۱۲۱۸ منابع آبی اعم از چاه، چشمه، قنات و رودخانه در اختیار جمعیت روستایی استان قرار دارد و سالیانه ۸۳ هزار متر مکعب آب جهت تامین آب روستاییان اختصاص می‌یابد.

وی افزود: زمانی که تعداد منابع آبی زیاد است، باید بحث پایش منابع را نیز در نظر بگیریم و آبی سالم در اختیار مردم قرار دهیم.

وی با بیان این‌که شش آزمایشگاه در سطح استان وجود دارد که آب را از حیث سالم بودن پایش می‌کند، گفت: ۱۰۴ مجتمع بزرگ و کوچک روستایی در استان وجود دارد که به دلیل فقر آب، انتقال آب به صورت حوزه به حوزه انجام می‌شود. چنانچه یکی از بزرگ‌ترین مجتمع‌های آب در استان، به ۹۶ روستا آب منتقل می‌کند.

پرویز عباسی_ معاون توسعه و بهره برداری فاضلاب شرکت آب و فاضلاب استان نیز در خصوص آخرین وضعیت فاضلاب شهری و روستایی، اظهار کرد: نزدیک به دو میلیون و ۱۰۰ هزار نفر یعنی ۶۸ درصد جمعیت شهری استان در ۱۴ شهر، تحت پوشش سیستم جمع آوری و تصفیه فاضلاب شهری هستند.

وی با بیان این‌که هفت تصفیه خانه در سطح استان در دست اجرا است، گفت: طرح فاضلاب شهری در ۲۰ شهر در حال اجرا است.

عباسی ادامه داد: طرح فاضلاب نیز در هفت روستای استان در رست اجرا بوده و همچنین مدول دوم تصفیه خانه فاضلاب تبریز برای جمعیت یک میلیونی نفر نیز در حال اجراست که تاکنون برای آن ۲۰۰ میلیارد تومان هزینه شده است.

منبع: تابناک

کلیدواژه: لایحه بودجه 1400 طرح اقدام راهبردی برای لغو تحریم ها آیت الله یزدی علی اصغر زارعی روح الله زم شرکت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی تبریز انتقال آب ارس لایحه بودجه 1400 طرح اقدام راهبردی برای لغو تحریم ها آیت الله یزدی علی اصغر زارعی روح الله زم آب و فاضلاب استان شرکت آب و فاضلاب تحت پوشش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۷۱۱۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با ۹۵ درصد درخواست‌های انشعابات غیر خانگی آب و فاضلاب موافقت شد

محمد کریمی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: در راستای حمایت از تولید و اشتغال و با هدف عینیت بخشیدن به شعار سال در جهت کمک به رشد تولید تصمیمات و اقدامات خوبی در شرکت آب و فاضلاب صورت پذیرفته است.

وی افزود: ۹۵ درصد درخواست‌های انشعابات غیر خانگی تحت عنوان انشعابات خاص که جهت راه‌اندازی کارگاه‌ها، گلخانه‌ها و… به شرکت آب و فاضلاب از سراسر چهارمحال و بختیاری در سال گذشته ارائه شد مورد موافقت قرار گرفت.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب چهارمحال و بختیاری در خصوص روند واگذاری انشعابات خاص، ادامه داد: کلیه درخواست‌ها توسط کارشناسان این شرکت مورد بازدید میدانی و ارزیابی فنی قرار می‌گیرند و پس از اخذ مدارک و جمع‌آوری اطلاعات مربوطه، پرونده تکمیل شده و جهت بررسی نهایی و اتخاذ تصمیم به کمیسیون مربوطه ارسال می‌شود.

کریمی عنوان کرد: در کمیسیون انشعابات خاص (غیر خانگی) در سال گذشته تعداد ۳۶۲ پرونده مورد بررسی قرار گرفت که در نتیجه آن با ۹۵٪ درخواست‌های متقاضیان موافقت شد.

وی خاطرنشان کرد: ۴۰ مورد از انشعابات خاص مورد درخواست نیز برای بررسی مجدد با نظر مساعد ارجاع داده شده است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: شرکت آب و فاضلاب استان همواره در تلاش است تا امسال هم در راستای تحقق شعار سال (جهش تولید با مشارکت مردم) با ارائه خدمات مناسب، زمینه را برای رونق تولید و ایجاد اشتغال بیشتر با مشارکت مردم در استان فراهم نماید.

کریمی بیان کرد: تنها علت عدم موافقت با تعداد محدودی از درخواست‌های انشعابات خاص مورد تقاضا، فراهم نبودن شرایط فنی برای واگذاری است.

کد خبر 6097786

دیگر خبرها

  • نجات دختر ۱۸ ماهه از چنگ کودک‌ربای اخاذ
  • وارد مدار شدن خط انتقال مجتمع آبرسانی حسین زائری دشتی
  • آب‌های خاکستری؛ نجات‌بخش حیات زمین
  • هزار و ۶۸۳ نقاط در استان کردستان تحت پوشش گاز طبیعی
  • آغاز طرح آبرسانی به روستای کم رضوان بندرلنگه
  • با ۹۵ درصد درخواست‌های انشعابات غیر خانگی آب و فاضلاب موافقت شد
  • تصفیه فاضلاب ١١ شهر و روستای استان همدان
  • آغاز عملیات آبرسانی به روستای کم رضوان بندر لنگه
  • پیشرفت ۹۵ درصدی پروژه آبرسانی تجهیز و تکمیل چاه و خط انتقال آب تم‌تم در شهرستان جوانرود
  • شبکه آب ۲۸ روستای سیل‌زده جنوب سیستان و بلوچستان متصل شد