Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، علیرضا ایمانلو مدیرعامل سابق شرکت آب و فاضلاب آذربایجان‌شرقی شنبه در آیین تودیع و تکریم مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی اظهار کرد: در هفت سال گذشته این شرکت جایگاه ویژه ای در کشور داشته به گونه ای که در  این سال ها به صورت پیاپی در جشنواره شهید رجایی جز رتبه های برتر بوده و این حاصل تلاش همه نیروهای آب و فاضلاب استان بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در سایه این تلاش ها در هفت سال گذشته مشکل خاصی در تأمین آب شرب در آذربایجان شرقی نداشته ‌یم و در مباحث توسعه زیرساخت ها نیز تبریز با بیش از ۸۶ درصد پوشش شبکه آبرسانی، دومین کلانشهر کشور از این حیث است و در زمینه توسعه و تجهیز تصفیه‌خانه‌ها نیز عملیات مربوط به مدول دوم تصفیه خانه تبریز از مهمترین اقدامات در این بخش محسوب می شود.

مدیر عامل سابق شرکت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی تکمیل رینگ آبی تبریز را از اولویت‌های اصلی پیش روی این شرکت دانسته و تصریح کرد: با اجرا و تکمیل این پروژه علاوه بر توزیع متوازن منابع آبی در کل مناطق، بحث عدالت آبی در زمان‌های مقتضی همچون قطعی‌های اضطراری نیز رعایت می شود و با توجه به اینکه فردی از نیروهای متخصص و مجرب خود شرکت برای مدیریت انتخاب شده، امیدواریم کارهای شروع شده به سرانجام مطلوب برسد و این مهم با همراهی تمام دستگاه‌های استانی ممکن خواهد بود.

لزوم تسریع در اجرای پروژه انتقال آب ارس به تبریز

محمد خانی مدیرعامل جدید آب و فاضلاب آذربایجان شرقی نیز در این آیین تکریم و تودیع اظهار داشت: ۶۴ شهر و بیش از ۲۳۰۰ روستا تحت پوشش شبکه آب و فاضلاب استان قرار دارند و متأسفانه از این تعداد ۱۵ شهر و بیش از ۷۰۰ روستا با مشکل آب روبه‌رو هستند که طرح ها و برنامه های متعددی برای این موضوع داریم.

وی انتقال آب از رود ارس یه دشت تبریز را یکی از مهم‌ترین طرح ها در این خصوص برشمرد و افزود: در حال حاضر میزان آب تولیدی برای کلانشهر تبریز، پنج هزار لیتر در ثانیه است و با این وجود چهار هزار لیتر در ثانیه کمبود تولید داریم که حفر چاه و تکمیل ایستگاه پمپاژ آب از نهند و تلخینه رود برای جبران این کسری تولید ضروری است.

مدیرکل جدید آبفای آذربایجان شرقی خاطر نشان کرد: هفت تصفیه خانه استان از جمله مدول دوم تصفیه خانه تبریز یا مشکل اعتبار مواجه هستند که در صورت تأمین منابع مورد نیاز می توانیم پساب تصفیه شده این مرکز را به پیکره ارومیه منتقل کرده و گامی در جهت وظایف زیست محیطی خود شرکت نیز برداریم.

وی با اشاره به مشکلات عدیده در بخش اعتبارات اظهار داشت: ۱۵ درصد مشترکین شرکت مشمول معافیت آب بها هستند و همچنین با توجه به اینکه ۶۵ درصد از مشترکان نیز کمتر از الگوی مصرف آب استفاده می کنند، در نتیجه چیزی در حدود ۸۰ درصد مشترکان شرکت آب و فاضلاب کمتر از ۲۰ هزار تومان آب بها برای هر دوره پرداخت می کنند و با توجه به تأمین بخش مهمی از هزینه‌های شرکت از طریق آب بها، چنین شرایطی زمینه ساز مشکل اعتباری جدی شده است.

خانی تعداد اشتراک آب استان را یک میلیون و ۸۰۰ اشتراک مورد اعلام کرد و گفت: در حالی بیش از چهار میلیون مشترک تحت پوشش شبکه آب و فاضلاب آذربایجان شرقی هستند که این شرکت یک هزار نیرو در اختیار دارد و بیش از ۲۰۰ نفر از این پرسنل دارای مدارک کارشناسی ارشد و دکترا هستند و باتوجه به این ظرفیت کارشناسی و تخصصی در آینده با جانشین پروری و تربیت نیروهای متخصص به دنبال توسعه بیش از پیش فعالیت های آبفای استان هستیم همانگونه که در سالیان متمادی گذشته نیز همواره در رده‌های برتر پژوهشی بوده و در جشنواره شهید رجایی جز شرکت‌های برگزیده بوده‌ایم.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: محمدخانی خبرگزاری فارس خبر فارس نیوز مدیرعامل شرکت آـب و فاضلاب آذربایجان شرقی آب بها تنش آبی تصفیه خانه آب و فاضلاب آذربایجان شرقی شرکت آب و فاضلاب تصفیه خانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۰۹۶۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف بیش از ۴۷ هزار آمپول قاچاق در تبریز

سردار محمدی اظهار کرد: در پی کسب خبری مبنی بر نگهداری و فروش آمپول‌های قاچاق در تبریز رسیدگی به موضوع در دستور کار ماموران مبارزه با قاچاق کالا و ارز پلیس امنیت اقتصادی قرار گرفت.

وی افزود: ماموران با هماهنگی قضایی به محل نگهداری آمپول‌ها اعزام شده و در بازرسی از محل تعداد ۴۷ هزار و ۴۹۰ عدد انواع آمپول تزریقی قاچاق به ارزش ۸۰ میلیارد ریال را کشف کردند و در این رابطه ۲ متهم دستگیر و پس از تشکیل پرونده مقدماتی تحویل مراجع قضایی شدند.

فرمانده انتظامی آذربایجان شرقی مبارزه با قاچاق را یکی از مهمترین ماموریت‌های مجموعه انتظامی عنوان کرد و گفت: امروزه تنگ شدن عرصه برای فعالیت قاچاقچیان به واسطه تلاش‌های شبانه‌روزی پلیس است و شهروندان در صورت مشاهده موضوعات مشابه مراتب را به ۰۹۶۳۰۰ ستاد خبری پلیس امنیت اقتصادی و ۱۱۰ سامانه فوریت‌های پلیس و سامانه ۱۹۷ جهت رسیدگی گزارش کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • دومین همایش به رسم سقایی در تبریز
  • تکمیل طراحی پتروپالایشگاه شهید سلیمانی تا پایان ۱۴۰۳
  • تسریع در اتمام پروژه آزادراه ارومیه تبریز در دستور کار قرار دارد
  • آزاد راه ارومیه _تبریز تکمیل می شود
  • تسریع در اتمام پروژه آزاد راه ارومیه _تبریز در دستور کار قرار دارد
  • تکمیل پروژه‌های عمرانی بخش سعدآباد تسریع شود
  • تکمیل سیستم روشنایی ضلع شرقی پارک باغشمال تبریز
  • کشف بیش از ۴۷ هزار آمپول قاچاق در تبریز
  • اجرای هفت پروژه باغات مدرن در آذربایجان شرقی
  • لزوم تکمیل طرح مدرن فاضلاب شهری هشترود