Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، عابدین خرم استاندار آذربایجان شرقی ظهر امروز در گفت‌وگو با خبرنگاران  با موضوع آخرین وضعیت دریاچه ارومیه، اظهار داشت: براساس تصمیم ستاد احیای دریاچه ارومیه، ۱۱ درصد از حقابه این دریاچه سهم آذربایجان شرقی است که با روش‌های مختلف تأمین می‌شود.

وی با بیان اینکه رهاسازی آب سدهای واقع در مسیر رودخانه‌های منتهی به دریاچه ارومیه یکی از این روش‌هاست، افزود: از اول فروردین امسال ۱۲ میلیون مترمکعب آب از سد قلعه‌چای به سمت دریاچه رهاسازی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



خرّم اضافه کرد: جلوگیری از برداشت‌های غیرمجاز از رود آجی‌چای، لای‌روبی ۲۴۱ کیلومتر از بستر رودخانه‌ها، اجرای آبیاری تحت فشار در ۶ هزار هکتار از اراضی واقع در حوضه دریاچه و کاهش ۴۰ درصدی مصرف آب کشاورزی در این حوضه با تغییر الگوی کشت از دیگر اقدامات انجام‌شده برای تأمین آب مورد نیاز دریاچه ارومیه بوده است.

استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه یکی از مهم‌ترین طرح‌های احیای دریاچه ارومیه، تکمیل مدول دوم تصفیه‌خانه فاضلاب تبریز و هدایت پساب آن به سمت دریاچه است، افزود: اخیراً با دستور رئیس جمهور، ۲۰۰ میلیارد تومان به این امر اختصاص یافت که در نتیجه، این طرح طی روزهای آتی افتتاح خواهد شد.

وی افزود: با بهره‌برداری از این پروژه، ۷۵ میلیون مترمکعب پساب فاضلاب شهر تبریز به سمت دریاچه ارومیه سرازیر می‌شود که این میزان تا پایان سال به ۹۵ میلیون مترمکعب افزایش خواهد یافت.

خرّم خاطرنشان کرد: عملیات اجرایی و لوله‌گذاری ۱۰ کیلومتر از خط انتقال پساب تصفیه‌خانه به دریاچه ارومیه انجام شده است که در نتیجه آن، برداشت‌های غیرمجاز در این مسیر تا ۷۰ درصد کاهش می‌یابد.

انتهای پیام/

 

منبع: فارس

کلیدواژه: استاندار آذربایجان شرقی عابدین خرم تبریز دریاچه ارومیه تصفیه خانه فاضلاب تبریز رهاسازی آب به سمت دریاچه ارومیه ابراهیم رئیسی میلیون مترمکعب دریاچه ارومیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۸۸۲۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصفیه فاضلاب ١١ شهر و روستای استان همدان

               به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان همدان، فرهاد بختیاری فر افزود: در حال حاضر شهر‌های همدان، ملایر، کبودراهنگ، اسدآباد، نهاوند، تویسرکان، سرکان و رزن و روستا‌های ارزانفود، سیمین و ابرو از تأسیسات جمع آوری و تصفیه فاضلاب بهرمند هستند. 

 او گفت: در حال حاضر هزار و ۶١٠ کیلومتر شبکه توزیع و ٧۵ کیلومتر خط انتقال جمع آوری فاضلاب شهری و ۴۰ کیلومتر شبکه توزیع و ١٠ کیلومتر خط انتقال جمع آوری فاضلاب روستایی در سطح استان وجود دارد. 

 مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان عنوان کرد: ورود میلیون‌ها لیتر فاضلاب به رودخانه‌ها، دریا‌ها و منابع آب زیرزمینی باعث آلودگی شدید و خطرناک محیط زندگی انسان و سایر موجودات زنده می‌شود و بی‌تفاوتی در قبال دفع حجم بالایی از آلاینده‌ها، مردم را با خطرات بروز بیماری‌ها و اثرات ناخوشایندی مواجه می‌کند.

دیگر خبرها

  • فاضلاب شهر بندر عباس سر و سامان می گیرد
  • ۱۱۰ میلیون مترمکعب آب سد مهاباد به سمت دریاچه ارومیه رهاسازی شد
  • افزایش حجم آب دریاچه ارومیه به ۲.۵ میلیارد مترمکعب
  • پساب غسالخانه باغ‌رضوان اصفهان تصفیه می شود
  • وضعیت مخازن سد حوضه‌های آبریز دریاچه ارومیه و ارس
  • تراز دریاچه ارومیه به ۱۲۷۰.۶۰ متر رسید/لزوم تغییر الگوی کشت
  • دریاچه ارومیه برای تثبیت وضعیت به ۶ میلیارد متر مکعب آب نیاز دارد
  • دریاچه ارومیه برای تثبیت وضعیت به ۶ میلیارد مترمکعب آب نیاز دارد
  • پاسخ عجیب آبفا خوی به بوی بد فاضلاب: مربوط به برخی فصول سال است!
  • تصفیه فاضلاب ١١ شهر و روستای استان همدان